Workshop КонтролОн

progetto-senza-titolo

Конфиндустрия България организира, съвместно с компанията TECNO Srl, workshop, посветен на техния нов софтуер, KontrolOnсистема за наблюдение на производството и енергийното потребление на промишлените предприятия. KontrolON спомага за намаляване разстоянието между отделните производствени бази, обработва данните и дава индикации относно производствения процес, консумацията на електроенергия, както и сигнализира за евентуални аномалии.
Представянето ще се проведе в конферентната зала на Конфиндустрия България. На събитието са поканени фирми членове на сдружението, които имат интерес да оптимизират собственото си производство.

На фирмите, които проявяват интерес към KontrolOn, фирма TECNO Srl предлага безплатни посещения в производствените бази или лични срещи.

За допълнителна информация можете да разгледате сайта на фирмата https://kontrolon.eu/ или да се свържете със Секретариата на Конфиндустрия България на и-мейл segreteria@confindustriabulgaria.bg.