Webinar Digital Transformation and Cyber ​​Security

black-and-white-gamer-hacks-or-reviews-gaming-youtube-video-intro-3

С началото на новата година, имаме удоволствието да Ви поканим на първото събитие от календара на Конфиндустрия България за 2021: Webinar Digital Transformation and Cyber Security. Събитието ще се проведе онлайн на 19 януари от 16:00 часа.

Решихме да посветим първото си събитие на тази тема, тъй като ограниченията, наложени в много държави, в следствие на пандемията от COVID-19, дадоха силен тласък на развитието на дигитализацията във всички икономически сектори и производствени дейности. Това направи много актуални и темите свързани с проблеми и рискове, които до скоро ни се струваха възможни само в далечното бъдеще.

Програма

16:00 Digital Transformation
Boyan Yankov, CTO Webmotion OOD – Enabling digital transformation in your organization,

16:20 „Cyber risk – Be aware!“
Hristo Charkov, General manager GrECo Bulgaria
Stefan Eberlein, Group Practice leader Cyber insurance and Risk management GrECo Group – Cyber risk scenarios, claims and current developments
Elitsa Mitseva, Account Manager Cyber risks at GrECo Bulgaria – Cyber Solid a sophisticated risk and insurance platform-product for client s protection

16:40 – 17:10 Q&A

Събитието ще се проведе на английски език.

Можете да потвърдите присъствието си на имейл адрес segreteria@confindustriabulgaria.bg

sponsor-annuali-2020