България & Румъния, представяне на страната, възможности и мерки в подкрепа на бизнеса по време на пандемията COVID-19

Уебинар „България & Румъния, представяне на страната, възможности и мерки в подкрепа на бизнеса по време на пандемията  COVID-19″
19 май, вторник, от 10:00 часа се проведе уебинар с организатори Конфиндустрия Италия, Конфиндустрия България, и Конфиндустрия Румъния, в сътрудничеството с УниКредит. Бяха разгледани инвестиционните възможностите, които предлагат двете страни, както и как се справят в извънредната ситуация, породена от Пандемията от Covid-19.

Програма

09:45 Отваряне на платформата на събитието

10:00 Въведение- Алесандро Паоли, Директор на Международен център Италия на УниКредит и Лука Серена, Председател на Конфиндустрия Източна Европа

10:10  Макроикономическа панорома на Румъния, България и страни съседки – Мауро Марано, CEE Economics Research

10:20  Румъния, представяне на страната, възможности и мерки в подкрепа на бизнеса по време на пандемията  COVID-19 – Алесандро Масоти (tbc); Джулио Бертола, Председател на Конфиндустрия Румъния

10:40  България, представяне на страната, възможности и мерки в подкрепа на бизнеса по време на пандемията  COVID-19 – Емилиано Стайнфл, Директор на Международния център на УниКредит Булбанк; Мария Луиза Мерони, Председател на Конфиндустрия България.

11:00    Сесия Въпроси и Отговори