Териториална визита на Конфиндустрия България в Кюстендил

На 24 юни се проведе териториална визита на Конфиндустрия България в Кюстендил. Визитата бе организирана с цел контакт между членовете и представяне на Сдружението пред италианските фирми от областта, които все още не са членове на Конфиндустрия България и представяне пред местните институции на италианските предприемачи от Кюстендил.
Във визитата взеха участие Председателят на Сдружението Пиетро Луиджи Гиа, посланикът на Република Италия в България – Н.Пр. Марко Контичели и Главният оперативен директор на Уникредит Булбанк Андреа Казини, заедно с които се срещнахме с местните институции и по-специално с Областния Управител на Кюстендил Виктор Янев и Кмета Петър Паунов. Делегацията се състоя от около двадесет души, сред които предприемачи от Кюстендил, София и други части на България. Последва посещение в предприятията на две фирми-членки, които бяха промотирани по време на събитието: Espansione – фирма от обувната промишленост и Balkan Fruit – фирма от селско-стопанската промишленост. Визитата бе повод за провеждане на важни срещи и даде възможност на участниците да открият каква е местната действителност в Кюстендил, за която не всички бяха наясно, да срещнат колеги и да започнат конструктивен диалог с местните институции.

Документи

Programma_IT