Видео съобщение на евродепутата Ева Паунова по време на XV Общо събрание на Конфиндустрия България

Публикуваме линк на видео съобщението на евродепутата Ева Паунова, което бе показано по време на XV Общо събрание на Конфиндустрия България, провело се на 25 ноември т.г. в София.

Евродепутатът Ева Паунова бе избрана в класацията “New Europe 100” сред 100-те най-изявени личности в Централна и Източна Европа, ангажирани с подобряването на  живота на хората посредством развитието на дигиталния свят. Паунова бе класирана и от списание “Politico” сред 28-те най-влиятелни европейци, активни в социален и политически план за изграждането на нова Европа. Само на 28 години, Ева Паунова, е най-младият депутат в Европейската народна партия и член на парламентарната комисия по вътрешен пазар и защита на потребителите. Ангажираността на Паунова в Европейския парламент е насочена към създаването на благоприятни условия в Европа за startup компании и предприемачески инициативи на младите, особено в дигиталния и интернет сектор. Публикуваме линкове към публикациите в “New Europe 100” и “Politico”.

Видео съобщение Ева Паунова

New Europe 100