Home

Каталог УСЛУГИ и СПОРАЗУМЕНИЯ

Търсене и подбор на персонал

Print
Конфиндустрия България Услуги и нейните фирми-партньори, специализирани в сферата на Човешките ресурси, предлага на преференциални цени за членове услуги за подбор на персонал в зависимост от изискванията и нуждите на фирмата.

Описание на фирмата

R&C е водеща компания отговаряща за организацията и управлението на всички услуги свързани с проекти в oil&gas сектора. Благодарение на своя доказан опит, фирмата е в състояние  да предложи широка гама от решения, които оптимизират и подобряват изпълнението на проекта под изцяло своито ръководство.

 

Описание на услугата

R&C е водеща фирма за консултантски услуги и набиране на персонал. Фирмата се ангажира да разбира нуждите на своите клиенти и предлага квалифициран персонал, благодарение на опитът придобит през последните години в участието си във важни проекти.

 

R&C е водеща фирма за консултантски услуги и набиране на персонал. Фирмата се ангажира да разбира нуждите на своите клиенти и предлага квалифициран персонал, благодарение на опитa, придобит през последните години в участието си във важни проекти.

Специализирана е в изготвянето на срочни и постоянни договори за отдаване на персонал, както и обучение и консултиране в областта на счетоводство и финанси, промишлено производство, инженерна и техническа дейност, компютърни науки, медицина, на административен персонал, и заети в строителството.

Фирмата има богат опит в предоставянето на персонал в България, Италия, Холандия, Франция, Германия, Словакия, Финландия и др.

 


За да видите контактите и детайлно описание на дейността на фирмата, разгледайте нейния профил. Пълна информация за услугата е достъпна само след регистрация с потребителско име и парола.

За всяка допълнителна информация може да се обърнете към нас на адрес desk_servizi@confindustriabulgaria.bg.

MILANESIO LABOR CONSULTANT LTD

R&C Globe

ROSTA BALKANI HR