Каталог УСЛУГИ и СПОРАЗУМЕНИЯ

Автобусен транспорт

Under construction

Описание на фирмата:

Компанията за управление на пътуванията „Сън Сприй Травъл Партнер“ е основана през 1997 г. с основна дейност обслужването на корпоративни клиенти. От 2009 г. е партньор и представител за България на глобалния лидер в областта на управлението на пътуванията International Travel Partnership (ITP) с централа в Уиндзор, Англия.

Сън Сприй Травъл Партнър предоставя всички видове туристически услуги, за всеки повод, за корпоративни клиенти и частни лица.

Описание на услугата:

Сън Сприй травъл Партнър автобусен транспорт, предоставяйки собствени луксозни бусове.

Всички членове на Конфиндустрия Булгария ще имат възможност да възползват услугите, предоставяни от Сън Сприй травъл Партнър без комисионна такса за извършваната услуга.

Презентация на фирмата: SSTP_Presentation

За да видите контактите и детайлно описание на дейността на фирмата, разгледайте нейния профил. Пълна информация за услугата е достъпна само след регистрация с потребителско име и парола.

За всяка допълнителна информация може да се обърнете към нас на адрес desk_servizi@confindustriabulgaria.bg.

FLORENTIA BUS SOFIA EOOD

SUN SPREE TRAVEL PARTNER