Каталог УСЛУГИ и СПОРАЗУМЕНИЯ

Продукти и услуги за производство и търговия

В тази категория са изброени компании, които предлагат продукти и професионални услуги за фирми. Посочените услуги могат да бъдат ползвани от членовете на Конфиндустрия България на преференциални цени.

Описание на фирмата:

Optic Gallery е първата по рода си бутикова оптика в София.
Комбинацията от луксозна обстановка, реални цени, професионално обслужване, оптични консултации и прецизен подбор на стоки, е подкрепена и с последно поколение оптично оборудване, даващо възможността за прецизно установяване на смущения и отклонения от зрителната система, както и решения за тяхната корекция.

Описание на услугата:

При нас ще можете да се възползвате от грижите на Офталмолог, Оптометрист, Оптик и оптични консултанти.

Специално за членовете на Confindustria Bulgaria – имаме удоволствието да предложим изключителни условия и преференциални цени за всички услуги от портфолиото ни, както и:

• Безплатен офталмологичен преглед с дигитален фороптер;
• Регулярна отстъпка между 20% до 25% от цените на всички продукти;
• Безплатно измерване на параметрите на очилата с електронен диоптромер;
• Безплатен тест за UV защита и фотоефект;
• Безплатна поддръжка и дребни ремонти на очила;
• Безплатни корекции и напасвания;
• Безплатно почистване на очилата с ултразвук

За да видите контактите и детайлно описание на дейността на фирмата, разгледайте нейния профил. Пълна информация за услугата е достъпна само след регистрация с потребителско име и парола.

За всяка допълнителна информация може да се обърнете към нас на адрес desk_servizi@confindustriabulgaria.bg.

ELECTRO PLUS OOD

ANTARES BULGARIA OOD