Каталог УСЛУГИ и СПОРАЗУМЕНИЯ

Преместване и доставки

Членовете на Конфиндустрия България имат възможността да ползват услуги за преместване на преференциални цени.

Описание на фирмата

Ренус България ООД присъства на българския пазар вече няколко десетилетия, постигайки развитие от малка спедиторска компания с фокус транспорти в Западна Европа, до водещ български доставчик, предлагащ пълния набор от транспортни и логистични решения. Международната транспортна компания е част от интерконтиненталния холдинг на Ренус Логистикс, който има повече от 500 офиса по целия свят, 5 от които са позиционирани в София, Пловдив и Варна.

Описание на услугата

Ренус България предоставя на членовете на Конфиндустрия България 10% отстъпка при използване на услугата транспорт на мебели, офис обзавеждане и оборудване на територията на страната. Подробности относно предложението можете да видите на приложения документ.

За да видите контактите и детайлно описание на дейността на фирмата, разгледайте нейния профил. Пълна информация за услугата е достъпна само след регистрация с потребителско име и парола.

За всяка допълнителна информация може да се обърнете към нас на адрес desk_servizi@confindustriabulgaria.bg.

HAMALI

RHENUS BULGARIA OOD