Каталог УСЛУГИ и СПОРАЗУМЕНИЯ

Човешки ресурси

Конфиндустрия България Услуги и нейните фирми-партньори, специализирани в сферата на Човешките ресурси, предлага на преференциални цени за членове услуги за подбор на персонал, за тийм билдинг (Теам Building), за комуникация и управление на конфликтите, за pазрешаване на проблеми и т.н.

Описание на фирмата:

Milanesio HR Agency e компания, специализирана в предлагането на услуги в сферата на човешките ресурси и подбора на персонал. Компанията предлага консултации относно състоянието на трудовия пазар, намирането на най-подходящите кадри и предлагане на конкретни решения, съобразени с нуждите на клиента.
Milanesio HR Agency предлага оптимизиране на процеса, подбирайки кандидати, които отговарят на предварително посочените от фирмата изисквания. Обявите за търсените позиции ще бъдат качени на сайта на Milanesio HR Agency и в най-големите социални мрежи. Ще Ви бъде изготвена индивидуална оферта според Ваште нужди и бюджет.

Описание на услугата:

Milanesio HR Agency предлага на всички членове на Confindustria Bulgaria безплатна консултация и 30% отстъпка за всички предлагани от компанията услуги.

За да видите контактите и детайлно описание на дейността на фирмата, разгледайте нейния профил. Пълна информация за услугата е достъпна само след регистрация с потребителско име и парола.

За всяка допълнителна информация може да се обърнете към нас на адрес desk_servizi@confindustriabulgaria.bg.

MILANESIO LABOR CONSULTANT LTD

GI GROUP EOOD