Каталог УСЛУГИ и СПОРАЗУМЕНИЯ

Преводачески услуги

Чрез своята мрежа от заклети български и италиански преводачи Конфиндустрия България предлага една полезна преводаческа услуга на преференциални цени за фирмите-членове на сдружението.

Описание на фирмата:

Interlinguae е фирма предлагаща преводачески услуги и езиково обучение, създадена през 1982г. и оперираща във всички езици, във всички сектори, във всички размери и за всички видове езикови услуги.

Всички преводи са сертифицирани и извършени от преводачи с майчин език: технически преводи, преводи на наръчници, медицински и научни преводи, юридически преводи, финансови преводи, рекламни преводи, преводи на интернет страници и електронна търговия, специализирани преводи, преводи на текстове за публикуване.

Interlinguae също така предлага услуги за устен превод за конференции, техническо обучение, търговски изложения и събития и т.н.; освен това, фирмата организира езикови курсове, както в класната стая, така и на работното място и онлайн.

Описание на услугата:

За членове на Конфиндустрия България, Interlinguae предвижда специална отстъпка от 5% върху всички постъпили заявления за италианския пазар.

Презентация: Presentation Interlinguae

За да видите контактите и детайлно описание на дейността на фирмата, разгледайте нейния профил. Пълна информация за услугата е достъпна само след регистрация с потребителско име и парола.

За всяка допълнителна информация може да се обърнете към нас на адрес desk_servizi@confindustriabulgaria.bg.

Confindustria Bulgaria

EVS TRANSLATIONS BULGARIA