Каталог УСЛУГИ и СПОРАЗУМЕНИЯ

Информация и Нетуъркинг

Конфиндустрия България предоставя ежедневна и лична подкрепа на своите членове в търсенето на информация от техните сфери на интерес, в търсенето на обща информация за България и относно проблеми във фирмените дейности, в контактите с институциите и др.

Описание на услугата

Конфиндустрия България предлага на своите членове възможността да получават ежедневен бюлетин, който събира най-важните новини от иконимически, политически и социален характер за България. Бюлетинът включва освен това статии, посветени на европейските фондове, както и на по-важните търгове, провеждани на територията на България. Конфиндустрия България публикува и специално задълбочено издание, наречено “Съботата на комитета” и посветено на анализа на икономически, политически и културни теми. Издаването на “Съботата” е освен това посветено на опознаването на фирмите членове на асоциацията чрез специални интервюта.

За да видите контактите и детайлно описание на дейността на фирмата, разгледайте нейния профил. Пълна информация за услугата е достъпна само след регистрация с потребителско име и парола.

За всяка допълнителна информация може да се обърнете към нас на адрес desk_servizi@confindustriabulgaria.bg.

Confindustria Bulgaria