Каталог УСЛУГИ и СПОРАЗУМЕНИЯ

Недвижими имоти

Конфиндустрия България Услуги, благодарение на своята мрежа от контакти и специалисти в света на недвижимите имоти, предлага подкрепа при избора и наема на производствените терени. Търсенето се осъществява по ясно определените указания на фирмата, правеща поръчката и след съвместна работа на фирмата-поръчител и на сдружението.

Описание на фирмата:

Галакси Инвестмънт Груп инвестира, развива и управлява портфолио от успешни проекти в различни направления на недвижимата собственост – хотели, жилищни и банкоционни комплекси, офисни сгради, търговски и индустриални площи.

Стратегическите инвестиции на компанията са съобразени с ключовите фактори в динамичната бизнес среда и дългосрочните тенденции на пазара.

Те са продукт на активното участие на екипа на Галакси Инвестмънт Груп, неговя висок професионализъм и компетенции.

Описание на услугата:

Стъпвайки върху богатия си опит в придобиване , планиране, изграждане, управление, продажба и отдаване под наем на активни,компанията се е утвърдила като доверен инвестиционен партньор, който следва високи стандарти и създава отношения, които се оценяват високо във времето.

Галакси Инвестмънт Груп е водеща инвестиционна компания. Доказателство за това не е само диверсифицираното и богато портфолио, но и липсата на всякакви компромиси касаещи качество, стойност и иновации в проектите.

За да видите контактите и детайлно описание на дейността на фирмата, разгледайте нейния профил. Пълна информация за услугата е достъпна само след регистрация с потребителско име и парола.

За всяка допълнителна информация може да се обърнете към нас на адрес desk_servizi@confindustriabulgaria.bg.

GALAXY INVESTMENT GROUP

GLOBAL BUSINESS GROUP OOD