Каталог УСЛУГИ и СПОРАЗУМЕНИЯ

Недвижими имоти

Конфиндустрия България Услуги, благодарение на своята мрежа от контакти и специалисти в света на недвижимите имоти, предлага подкрепа при избора и наема на производствените терени. Търсенето се осъществява по ясно определените указания на фирмата, правеща поръчката и след съвместна работа на фирмата-поръчител и на сдружението.

Описание на услугата:

Дава се под наем офис/магазин във Варна, бул. Цар Освободител 269а, близо до Метро. Офисът  e 160-170 м2, на третия етаж, има самостоятелен вход, тераса и санитарен възел. Магазинът се намира на първия етаж (над партера). Сградата е клас А, има денонощна охрана, паркинг, а на партера има заведение за бързо хранене.

Снимки можете да разгледате на линковете по-долу

офис-във-Варна

магазин-във-Варна

За да видите контактите и детайлно описание на дейността на фирмата, разгледайте нейния профил. Пълна информация за услугата е достъпна само след регистрация с потребителско име и парола.

За всяка допълнителна информация може да се обърнете към нас на адрес desk_servizi@confindustriabulgaria.bg.

GALAXY INVESTMENT GROUP

GLOBAL BUSINESS GROUP OOD