Каталог УСЛУГИ и СПОРАЗУМЕНИЯ

Организиране на събития

Една от основните дейности на сдружението е организиране на събития за своите фирмите-членки. За допълнителна информация може да посетите страницата Събития на сайта на Конфиндустрия България.
Освен дейността посветена на асоциативните събития, благодарение на натрупания опит в сферата, сдружението е на разположение да съдейства в организирането на фирмените събития на неговите членове.
За всяка допълнителна информация може да се обърнете към нас на адрес servizi@confindustriabulgaria.bg.

Описание на фирмата:

Компанията за управление на пътуванията „Сън Сприй Травъл Партнер“ е основана през 1997 г. с основна дейност обслужването на корпоративни клиенти. От 2009 г. е партньор и представител за България на глобалния лидер в областта на управлението на пътуванията International Travel Partnership (ITP) с централа в Уиндзор, Англия.

Сън Сприй Травъл Партнър предоставя всички видове туристически услуги, за всеки повод, за корпоративни клиенти и частни лица.

Описание на услугата:

Сън Сприй травъл Партнър предлага съдействие при организирането на събития, чрез наемане на зали, помещения и техническо оборудване и координация на самото събитие.

Всички членове на Конфиндустрия Булгария ще имат възможност да възползват услугите, предоставяни от Сън Сприй травъл Партнър без комисионна такса за извършваната услуга.

Презентация на фирмата: SSTP_Presentation

За да видите контактите и детайлно описание на дейността на фирмата, разгледайте нейния профил. Пълна информация за услугата е достъпна само след регистрация с потребителско име и парола.

За всяка допълнителна информация може да се обърнете към нас на адрес desk_servizi@confindustriabulgaria.bg.

SUN SPREE TRAVEL PARTNER