Home

Каталог УСЛУГИ и СПОРАЗУМЕНИЯ

Хотели

Print
Членовете могат да се възползват от споразуменията, които Конфиндустрия България има с около 30 хотела в София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе (пълен и актуализиран списък на активните споразумения е на разположение в секцията Документи запазени за Членовете на сдружението).  За повече информация можете да се обръщате към Секретариата на Конфиндустрия България.

Описание на фирмата


Компанията за управление на пътуванията „Сън Сприй Травъл Партнер“ е основана през 1997 г. с основна дейност обслужването на корпоративни клиенти. От 2009 г. е партньор и представител за България на глобалния лидер в областта на управлението на пътуванията International Travel Partnership (ITP) с централа в Уиндзор, Англия.

Сън Сприй Травъл Партнър предоставя всички видове туристически услуги, за всеки повод, за корпоративни клиенти и частни лица.

 

Описание на услугата

Сън Сприй травъл Партнър, като агенция, която се занимава с  туроператорска дейност предлага хотелско настаняване във и извън България.

Всички членове на Конфиндустрия Булгария ще имат възможност да възползват услугите, предоставяни от Сън Сприй травъл Партнър без комисионна такса за извършваната услуга.

 

Презентация на фирмата: SSTP_Presentation

 


За да видите контактите и детайлно описание на дейността на фирмата, разгледайте нейния профил. Пълна информация за услугата е достъпна само след регистрация с потребителско име и парола.

За всяка допълнителна информация може да се обърнете към нас на адрес desk_servizi@confindustriabulgaria.bg.

ARENA DI SERDICA

HOTEL BORDO

BOUTIQUE HOTEL LES FLEURS

CAPITOL HOTEL

CENTRAL PARK HOTEL SOFIA

COSMOPOLITAN HOTEL

CRYSTAL PALACE

DEDEMAN TRIMONTIUM

DOWNTOWN HOTEL

EGO

HOTEL EXPO SOFIA

GRAND HOTEL PRIMORETZ

GRAND HOTEL SOFIA

HILL HOTEL

HOTEL MILTON

INTERHOTEL BULGARIA BURGAS

ZOGRAFSKI AD

LATINKA

MERIAN PALACE

MIRAGE HOTEL

MONTECITO HOTEL

NOVOTEL PLOVDIV

NOVOTEL SOFIA

PANORAMA HOTEL

PARK HOTEL MOSKVA

PRINCESS RAMADA

R&C Globe

RADISSON BLU GRAND HOTEL

REVERENCE HOTEL

SHERATON SOFIA

SUN SPREE TRAVEL PARTNER

THRACIA HOTEL