Каталог УСЛУГИ и СПОРАЗУМЕНИЯ

Хотели

Членовете могат да се възползват от споразуменията, които Конфиндустрия България има с около 30 хотела в София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе (пълен и актуализиран списък на активните споразумения е на разположение в секцията Документи запазени за Членовете на сдружението).  За повече информация можете да се обръщате към Секретариата на Конфиндустрия България.

Описание на фирмата

Компанията за управление на пътуванията „Сън Сприй Травъл Партнер“ е основана през 1997 г. с основна дейност обслужването на корпоративни клиенти. От 2009 г. е партньор и представител за България на глобалния лидер в областта на управлението на пътуванията International Travel Partnership (ITP) с централа в Уиндзор, Англия.

Сън Сприй Травъл Партнър предоставя всички видове туристически услуги, за всеки повод, за корпоративни клиенти и частни лица.

Описание на услугата

Сън Сприй травъл Партнър, като агенция, която се занимава с  туроператорска дейност предлага хотелско настаняване във и извън България.

Всички членове на Конфиндустрия Булгария ще имат възможност да възползват услугите, предоставяни от Сън Сприй травъл Партнър без комисионна такса за извършваната услуга.

Презентация на фирмата: SSTP_Presentation

За да видите контактите и детайлно описание на дейността на фирмата, разгледайте нейния профил. Пълна информация за услугата е достъпна само след регистрация с потребителско име и парола.

За всяка допълнителна информация може да се обърнете към нас на адрес desk_servizi@confindustriabulgaria.bg.

ARENA DI SERDICA

HOTEL BORDO