СЕМИНАР ДАНЪЧНО ОБЛАГАНЕ И ТРУДОВА ЗАЕТОСТ

Конфиндустрия България организира за шеста поредна година традиционния семинар за данъчно облагане. Целта на срещата, която ще се проведе в Перформ Бизнес център, пл. Позитано 2, гр. София, е да бъдат представени на предприемачите и мениджъри основните промени в данъчните системи на двете държави и да им бъдат показани най-ефективните стратегически решения, както и грешките, които трябва да се избягват. Поради тази причина е предвидена част Въпроси и отговори.
С оглед на нарастващото внимание към темата за българското трудово законодателство, ще има специално посветена част, с фокус към възможността за „гъвкавост“ в организацията на работата на местните служители, както и възможностите за  италианските предприемачи или служители, работещи в България.
Събитието, което ще се проведе на италиански език е запазено за фирмите – членове на Конфиндустрия България или принадлежащи към Конфиндустрия Италия или Конфиндустрия Балкани. За потвърждение на участие можете да се свържете със секретариата на Конфиндустрия България на тел. +359 02 9693006 или на имейл до segreteria@confindustriabulgaria.bg.
Бихме искали да Ви информираме, че не се предвижда такса участие.

Програма Семинар