„European Business Networking Evening 2019“

networkin-cocktail-eu

На 9 май 2019 се проведе „European Business Networking Evening 2019“. Голям брой присъстващи, много възможности за Networking и вкусна храна на първото събитие, обединило десет двустранни търговски камари и индустриални асоциации: Конфиндустрия България, Германо-българска индустриално-търговска камара, Британската бизнес асоциация и Българо-румънската търговско-промишлена палатаAdvantage Austria, Belgium Bulgaria Luxembourg Business Club, Френско-българската търговска камара, Италианска търговска камара в България, Българо-унгарска търговска камара и Българo-шведска търговска камара. На събитието, което се проведе в Гранд Хотел София, по повод Деня на Европа, присъстваха около 450 представители на бизнеса. Срещата даде възможност на членовете на различните организации да обменят контакти и идеи. На събитието присъстваха и представители на дипломатическия корпус и институциите, сред които Лъчезар Борисов, Заместник министър на икономиката, Огнян Златев, Ръководител на Представителството на ЕК в България и Н.Пр. Стефано Балди, Посланик на Италия в София.