Коледната вечеря на Конфиндустрия България

cena-di-natale-2

На 13 декември 2021г., в ресторант Спектрум в Гранд Хотел Милениум в София,  се проведе традиционната Коледна вечеря на Конфиндустрия България.
Събитието беше приятен повод да се съберем всички заедно, за да се поздравим преди коледните празници. На вечерята присъстваха над 100 члена на сдружението, дошли от различни краища на страната. Официални гости на събитието бяха Н.Пр. Джузепина Дзара, посланик на Италия в София, Н.Пр. Тодор Стоянов, посланик на България в Рим, Ива Михайлова, заместник ръководител на посолството на Малтийския суверенен орден, представителите на Система Италия и наши институционални партньори.

В края на вечерта се проведе и традиционната благотворителна томбола, наградите за която бяха осигурени от фирмите членове: Santorelli, Chateau Avli, E. Miroglio, SIAD Bulgaria, New Sunny Day, Christian of Roma, My Tech, Viasat, Caffè Milani, Espansione, The Point entertainment, il Grand Hotel Millennium, Caffé Espresso, както и от Италиански културен институт  и Камара на архитектите регионална колегия София област . Средствата събрани от томболата са на стойност 2802 лв. Специални дарения, с които общата сума достигна 5000 лв., направиха Елена Кристиано, Роберто Санторели и Мрия Луиза Мерони. С решение на Генералния съвет сдружението дарява 1000 лв и така става 6000 лева общата сума, която ще бъде дарена за социални проекти на Малтийския суверенен орден, с който Конфиндустрия България си сътрудничи.

По време на вечерята ще се насладихме на вината любезно предложени от нашия член E.Miroglio, a за доброто настроение се погрижиха музикантите Ралица Ботева – пиано и Виктория Карудова – цигулка. Музикалното оформление е комплимент към всички членове от страна на Елена Кристиано, управител на Christian of Roma.