Награждаване на участниците в Конкурса „Италия, която ми харесва“

На дата 17 февруари се състоя официалното награждаване на участниците в конкурса „Италия, която ми харесва“. Видеата на победителите споделихме по време на Коледния тост на сдружението, като така запознахме всички с ентусиазма, очарованието и отличната подготвка на младежите, които се бяха подготвили да представят италианския език и култура, и кое най-много обичат в Италия.

Припомняме победителите: на първо място – Ема Танова; на второ място – Деница Ангелова и Мария – Магдалена Начева, а на трето място има двама класирали се – Тихомир Спасов и Симона Галибова.

Поради дългият период на затваряне на училищата, награждаването се състоя едва след завръщането на учениците в училище. Директор Ненова раздаде наградите на победителите, а всеки участник получи сертификат за участие и утешителна награда от Италианския културен институт в София.

Проектът беше реализиран в сътрудничество с 105 СОУ “Атанас Далчев” и се реализира благодарение на средствата събрани на Коледната вечеря на сдружението 2019г., с които бяха финансирани два проекта посветени на подрастващите и връзката им с Италия: видео конкурс „Италия, която ми харесва“ и проект за изучаване на италиански език чрез театър. Вторият, за обучение чрез театър, ще бъде подробно структуриран при възстановяване на нормалния учебен процес в училището.

Разгледайте клиповете на всички участници:

Ема Танова –VIDEO
Деница Ангелова и Мария-Магдалена Начева –VIDEO