Членове

ELECTRO PLUS OOD

Сектор: СТРОИТЕЛНА ИНДУСТРИЯ И СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ
Вид членство: Пълноправен член
Специализация: “ЕЛЕКТРО ПЛЮС” ООД е динамично развиваща се фирма в областта на търговията с кабели, електроматериали, електроапаратура, осветителна техника, средства и системи за автоматизация на процесите в бита и индустрията, материали за изграждане на фотоволтаични инсталации. За многобройните ни клиентите името „ЕЛЕКТРО ПЛЮС” е синоним за компетентност, бързо обслужване, наличност на продукти от най-реномираните фирми производителки в бранша, най-атрактивни условия за покупка и не на последно място следпродажбен сервиз на клиентите си. Ние постоянно развиваме идеята за „Качеството”, но не само като качество на продуктите които предлагаме , което е необходимо условие в условията на непрекъснато растящите изисквания на пазара, но преди всичко развиваме идеята за качеството на работа на персонала, процедурите които трябва да се спазват при работа с клиенти и не на последно място гарантиране на сигурност и безопасност при работа с материалите, които предлагаме. „ЕЛЕКТРО ПЛЮС” ООД е една от малкото фирми в страната, която от години налага идеята за изграждане на смарт системи за управление на процесите, протичащи във всеки един дом. С помощта на тези системи, се постига увеличение на сигурността на жилището против нахлувания на нарушители, постига се намаляване на консумацията на енергия, намаляват се и разходите за поддръжка на жилището и всичко това може да стане реалност, без големи преустройства за всеки един дом. В комплект с тези системи фирмата предлага и цялостно проектиране и доставка на осветлението във вашия дом, офис или производство. Можете да разчитате на нас за доставка на елeктроматериали в сферата на ниско, средно и високо напрежение: - Кабели - силови НН и СН, специални, телефонни; - Системи за окабеляване - кабелни канали и скари, гофрирани и PVC тръби, крепежни елементи; - Mapкировки и маркиращи системи за кабели и апаратура; - Носещи и тоководещи шини; - Елементи за окабеляване и монтаж - кабелни накрайници и обувки, клеми; - Комутационна апаратура - автоматични прекъсвачи, контактори, релета, дефектнотокови защити; - Ел. табла НН и СН - за жилищния и индустриалния сектор; - Осветителни тела - за индустриално, улично, вътрешно осветление; - Ключове, контакти и аксесоари за електроинсталации в жилищния и промишления сектор; - Системи за автоматизация на инсталациите в дома; аудио- и видеодомофони; - Трансформатори НН и СН; - Системи за автоматично компенсиране на фактора на мощността; - Звукова и светлинна сигнализация; - Инструменти; - UPS. „ЕЛЕКТРО ПЛЮС” ООД е официален представител на BTicino, Cembre, Disano, Fosnova, Mizar, Sirena, Aros, Legrand, Cablofil.
Град: Пловдив, София, Сливен, Варна, Бургас
Важно! За да получите пълната информация относно фирмата и съответните контакти е необходимо да получите достъп до сайта като се регистрирате с потребителско име и парола