Интервютата на инж. Пининфарина пред БНТ – Канал 1 и TV Bloomberg.

interviste

На 19 март се проведе Конференция „Дизайн в аутомотив – Pininfarina Design: Tradition and Innovation“, със специалното участие на инж. Паоло Пининфарина. Събитието се организира от Конфиндустрия България, съвместно с Аутомотив Клъстер България и Италиански културен институт в София и се провежда по повод III Ден на италианския дизайн по света.  Събитието, на което присъстваха над 300 души, бе открито от поздравителните адреси на Лилия Иванова, Заместник – министър на икономиката на Република България, Н.Пр. Стефано Балди, Посланик на Италия в България, арх. Здравко Здравков, Главен архитект на Столична община, Мария Луиза Мерони, Председател на Конфиндустрия България, арх. Любомир Станиславов, Изпълнителен директор на Аутомотив Клъстер България.
Инж. Пининфарина принципите и философията, които вече над 80 години правят марката Pininfarina Design световен лидер в сектора. Елегантност, чистота и иновации – това са отличителните черти на всеки проект на Pininfarina Design.

Тук можете да видите интервютата на инж. Пининфарина пред БНТ – Канал 1 и TV Bloomberg.

Bloomberg.bg

BNT CANAL 1