МОСТ МЕЖДУ ПОКОЛЕНИЯТА

banner-men-power

На дата 10 юни от 16:30 часа ще се проведе уебинар „Мост между поколенията“, организиран от Конфиндустрия България в сътрудничество с ManpowerGroup Bulgaria, фирма член на сдружението.

Събитието е част от цикъл обучителни уебинари, който Конфиндустрия България реализира в партньорство със своите фирми-членове, специализирани в различни сфери.

В днешно време необходимостта от сътрудничество между поколенията се превърна в критичен проблем в света на труда, тъй като младите хора започват професионалната си кариера по-рано, отколкото в миналото, а възрастните хора се пенсионират по-късно. Освен това, предвид бързото технологично развитие и напредък, културната пропаст между поколенията става все по-трудно преодолима. Знанията и уменията на по-опитните работници остават неизменна ценност в управлението на една фирма/организация, но днешните млади хора имат по-добро усещане за модерната реалност и новите нужди на пазара. Поради тази причина напредничавите работодатели трябва да съумеят да се възползват от интуицията и уменията на младите, за да развиват все по- иновативен и актуален бизнес.

Събитието ще предложи практически решения и съвети за това кои са ключовите фактори, на които работодателите могат да разчитат, за да привлекат, задържат и управляват служителите от различните възрастови групи.

Уебинарът ще се проведе на английски език.

Програма на събитието:

• 16:30 ч. Откриване на събитието – Деница Менгова, Конфиндустрия България, делегирана за сектор Човешки ресурси;
  • 16:40 ч. Въведение – Мария Стоева, Ръководител екип „Продажни и бизнес развитие“ на ManpowerGroup България;
  • 16:50 ч. Мостът между поколенията – Ивелина Петкова, Мениджър бизнес развитие на ManpowerGroup България;
  • 17:30 ч. Въпроси и отговори.

Презентация:

Presentation MenpowerGroup Bulgaria