Дизайн в аутомотив – Pininfarina Design: tradition and innovation

idd-agenda-1

Конфиндустрия България, съвместно с Аутомотив Клъстер България, организира конференция „Дизайн в аутомотив – Pininfarina Design: Tradition and Innovation“ Събитието ще се проведе на 19 март 2019, в София Тех Парк Иновационен Форум „Джон Атанасов“, бул. Цариградско шосе 111-B. Събитието се провежда по повод III Ден на италианския дизайн по света, инициатива под патронажа на Министерствата на Външните работи и на Икономическото сътрудничество на Република Италия. Конференцията е посветена на дизайна в автомобилостроенето и вътрешния дизайн, с фокус върху приноса на инж. Паоло Пининфарина. Събитието се организира в сътрудничество с Италианския културен институт в София и с подкрепата на CAP Arreghini, METALSISTEM, Алиталия, Е.Миролио, My Tech, Нимар Студиос и други фирми членове на Конфиндустрия България.

Събитието е с вход свободен, отворено и за външни фирми, със задължителна регистрация на имейл segreteria@confindustriabulgaria.bg. Работните езици ще бъдат български и италиански.

Програмата

Как да стигнем до там - карта

Press Corner:
BNT CANAL 1