Изложение за Енергийна ефективност и Възобновяема енергия – възможности за фирмите

Cofindustry-bg (1)

От 11ти до 13ти март, в Интер Експо Център, в София, ще се проведе ежегодното Изложение за Енергийна ефективност и Възобновяема енергия за Югоизточна
Европа, което достигна своето 11то издание. Събитието се провежда под патронажа на Министерство на регионалното развитие, Министерство на енергетиката и Община София.
Миналата година в изложбата взеха участие 108 фирми, от над 20 страни и около 4000 специалисти в сектора от над 38 държави.

И тази година, както и през 2014г. Конфиндустрия България ще участва с информационен щанд от 12 м2. С цел най-доброто представяне на италианските и български технологии в сектора, на щанда на Конфиндустрия България ще могат да участват не повече от 2 квалифицирани фирми, които ще могат да предложат продуктите и услугите си.
Сдружението разполага и със 130 пропуска, които ще бъдат на разположение на фирмите – членове.
Фирмите, които са заинтересовани от участие на щанда или биха желали да получат пропуск могат да се свържат с офиса на Конфиндустрия България (e.vita@confindustriabulgaria.bg/029693006).

На  линковете по-долу можете да видите програмата на Изложението:
Програма за конференция ЕЕ – http://viaexpo.com/bg/pages/program-2015
Конференция Smart Cities – http://viaexpo.com/bg/pages/program-2015-smart-cities
Конференция Save the Planet – http://viaexpo.com/bg/pages/program
Конференция  Save the Life – http://viaexpo.com/bg/pages/program-save-the-life