ЕКСПО 2015 – ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА БИЛЕТИ НА ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ НА КОНФИНДУСТРИЯ

С  удоволствие  информираме Уважаемите членове, че е финализирано споразумението между Експо 2015 SpA и Конфиндустрия, като партньор на “Павильон Италия“ за закупуване на входни билети за Световното изложение от типа “1 Day – Adult Open Date”, на преференциална тарифа за фирмите, които са част от системата на Конфиндустрия.
Благодарение на отстъпки получени от Конфиндустрия цената на един билет ще бъде 20 Евро (с ДДС) вместо 32, при закупуване на билета преди 01 май 2015 г., дата на откриване на Световното изложение. След тази дата, стойността на билетите ще бъде 39 Евро.
Заинтересованите фирми, могат да изпратят своята поръчка на имейл E.VITA@CONFINDUSTRIABULGARIA.BG, не по-късно от 1 март 2015, като уточнят броя на желаните билети.
Билетите са с отворена дата и изискват предварителна регистрация в секция MyExpo на адрес www.expo2015.org, където фирмата трябва да отбележи избраните дати за посещение. При липса на регистрация не може да бъде гарантирано посещението на изложението.
Припомняме, че билети могат да бъдат предоставяни на служители, гости и партньори, но не могат да бъдат по никакъв начин обект на търговски кампании, рекламни и/или маркетинг кампании.