Connext

connext-7-8-febbraio

Събитието Connext – среща на бизнеса, новите технологии и дигитализацията, която ще се проведе в Милано на 7 и 8 февруари 2019, в Конферентен център Mico Milano Convention Centre. Connext е не само изложение на бизнеса, то включва предварително организирани и целеви В2В, конференции, тематични семинари, workshop и speed pitching. Събитието има за цел да бъде платформа за нови контакти, обмяна на идеи и икономически растеж за италианските и международните фирми, които ще вземат участие.

Събитието е разделено на четити основни теми: „Интелигентна фабрика“, „Големите градове – двигатели на развитие“, „ Устойчиво развитие“, „Човекът в центъра на прогреса“. На събитието има специална международна зона, в която българските фирми могат да имат свой деск безплатно. Другата възможност за участие е заедно с италианските фирми в отделните тематични зони. Събието е чудесна възможност за намиране на нови партньори, клиенти, доставчици и контакти. Всички фирми, които заявят участие имат свой профил в дигиталната платформа на Connext, чрез която се организират В2В срещите между участниците и която ще бъде активна до края на 2019 година.

За повече информация можете да свържете с екипа на Конфиндустрия България или да посетите сайта на събитието на адрес: https://connext.confindustria.it/

Презентация на български език