Connext 2021

vo

2 и 3 декември, в MiCo (Milano Congressi), ще се проведе новото издание на платформата за индустриално партньорство, организирана от Конфиндустрия – CONNEXT 2021.

CONNEXT има за цел да развие нови сътрудничества и да разшири мрежата от контакти на фирмите. Платформата се фокусира върху новите технологии и дигитализацията, теми, които ще бъдат представени от водещи експерти. Фирмите ще бъдат групирани в четири тематични групи:
– интелигентна фабрика
– градовете на бъдещето
– човекът в центъра на прогреса
– устойчива планета.
За фирми, регистрирани в България, участието в събитието е безплатно.

Поради епидемиологична обстановка, CONNEXT 2021 ще се проведе в хибридна форма, присъствено и онлайн.
Фирмите, които искат да присъстват лично, ще могат да организират В2В срещи през платформата. Срещите ще се проведат в съответствие с противоепидемичните мерки, които са в сила в Италия.
Онлайн участието ще Ви позволи да фиксирате B2B срещи от разстояние и ще Ви даде достъп до Digital Marketplace, където фирмите могат да създадат своя фирмен профил и да се възползват от дигитален щанд в рамките на 3D Expo. Виртуалното участие ще даде възможност на фирмите да са в контакт с останалите участници и да създават нови бизнес възможности в реално време.
На този линк можете да намерите допълнителна информация и да се регистрирате за участие: ЛИНК.