Connext 2020

copia-di-smart-factory-sustainable-planet-people-at-the-hearth-of-progress-cities-of-the-future

CONNEXT 2020, форум за сътрудничество в индустрията, организиран от Конфиндустрия Италия с официален представител за България, Конфиндустрия България

27-28 февруари 2020г., MiCo Изложбен център Милано

CONNEXT 2020, форум за сътрудничество в индустрията, организиран от Конфиндустрия Италия, с официален партньор за България, Конфиндустрия България, е иновативно изложение с фокус създаване на национални и международни партньорства. Фирмите участници са поканени да представят своята дейност, да обменят идеи и добри практики, градейки нови партньорства. Aкцент на събитието са новите технологии и дигитализацията, като събитието е разделено на четири основни тематични цикъла: Интелигентна фабрика, Устойчиво развитие, Градове на бъдещето, Човекът в центъра на прогреса. Фирмите ще имат възможност да се срещнат с най-добрите в сектора, събрани на един форум. CONNEXT е не само изложение на бизнеса, то е платформа за нови контакти и включва предварително организирани и целеви В2В, конференции, тематични семинари, workshop и speed pitching. Чрез дигитална платформа  Marketplace по време на събитието , както и през цялата година италиански и чуждестранни предприятия, ще могат да обменят контакти, да организират срещи и да споделят информация, полагайки и основите на партньорски отношения.

Конфиндустрия България предоставя на българските фирми възможност за БЕЗПЛАТНО участие, като се регистрират на следния линк: Международни Фирми

Участието за българските фирми е предвидено в зоната за международни компании, където ще имат контакт както с италиански фирми, така и с представители на компании от Африка, Централна и Източна Европа и Средиземноморието.

Крайният срок за регистрация на събитието е 7 февруари.

Регистриралите се фирми, ще могат да започнат да подават заявки към потенциални партньори чрез платформата Marketplace от 27 февруари.

За всяка допълнителна информация, молим да се свържете с офиса на Конфиндустрия България на телефон: 02/4500012 или мейл. segreteria@confindustriabulgaria.bg

Можете да разгледате и официалния сайт на събитието: https://connext.confindustria.it/2020/