Kонференция: Съдебната реформа в България и алтернативно разрешаване на спорове 14.05.2015

Бихме искали да Ви информираме, че на 14 май, от 09:00 часа, в Аудитория 272 на Софийски университет Св. Климент Охридски, ще се проведе конференция „Върховенството на закона: съдебната реформа в България и алтернативно разрешаване на спорове“, организирана от Конфиндустрия България, Американската търговска камара в България и Френско-българска търговска и индустриална камара .
В събитието ще вземат участие важни представители на институциите като Меглена Кунева – Заместник министър председател на Република България, Министърът на правосъдието – Христо Иванов, Посланикът на САЩ – Марси Рийс , френският посланик – Ксавие Лапер дьо Кабан, Емануеле Полио – Зам. ръководител на дипломатическата мисията на Република Италия в България, както и представители на правния сектор и съдебната система.
Измежду присъстващите ще бъдат български съдии, представители на различни институции, 200 студента от Юридическия факултет към Софийски университет Св. Климент Охридски, както и много предприемачи.
На линковете по-долу можете да видите програмата. Ви молим да ни потвърдите присъствие като посочите име и фирма на имейл адрес  e.vita@confindustriabulgaria.bg
За участие в събитието е предвидена такса участие на стойност 40 лв.

program_IT-7

program_EN