Летен коктейл на Конфиндустрия България

bg-cocktail-esate

Уважаеми членове,

Конфиндустрия България има удоволствието да Ви покани на Летния коктейл, който ще се проведе във 9 юли 2019 г., вторник, от 18.30 ч., В галерия „Nova Art Space“ на ул. Съборна  3, София.

По традиция, това  събитие ще бъде приятна възможност да се срещнем преди летните отпуски. На събитието ще присъстват и нашите партньори от Система Италия, представители на българските институции и на партньорите ни от основните двустранните търговски камари в България.

Потопени в артистична атмосфера, ще бъдат представени публикациите на Центъра за икономически проучвания към Конфиндустрия България:

• Италианското предприемачество в България“ трето издание – за първи път публикувано и на български език, това издание представя и анализира италианското икономическо присъствие в  България;
  • Бизнес гайд 2019 – за трета поредна година издаваме Бизнес гайда, който е разработен в сътрудничество с Делойт България. Изданието има за цел да представи България, пред инвеститорите, които проявяват интерес към българския пазар, както и да даде полезна информация на тези, които от години живеят и работят в границите на страната;
  • Каталог на корпоративните споразумения – ново издание, което цели да засили връзката между членовете, както и да представи част от предимствата, от които могат да се възползват нашите членове.

За да споделим успехите на Сдружението отворихме събитието и за външни фирми и партньори, които биха искали да се запознаят с италианската предприемаческа общност.

Таксата за участие в събитието е 45 лв. (с ДДС), валидна за всички участници, членове и външни фирми.

Можете да потвърдите Вашето присъствие като изпратите имейл на следния адрес: segreteria@confindustriabulgaria.bg или като се обадите на 0039 2 45 000 12.

Очакваме Ви!