Летен коктейл на Конфиндустрия България

%d0%b1%d0%b3-%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%b5%d0%bd-%d0%ba%d0%be%d0%ba%d1%82%d0%b5%d0%b9%d0%bb

На 9 юли 2019 г., в галерия „Nova Art Space“ се състоя Летния коктейл на Конфиндустрия България.

Събитието бе открито с поздравителен адрес от Председателя на Конфиндустрия България Мария Луиза Мерони, последван от изказвания на Посланик Стефано Балди, Изпълнителния Директор на Българска Агенция за Инвестиции, Стамен Янев и Миглена Мичева от Делойт България. Директорът на Конфиндустрия България, Мила Ненова, представи новите публикации на Центъра за икономически проучвания към сдружението:

• Италианското предприемачество в България“ трето издание  – за първи път публикувано и на български език, това издание представя и анализира италианското икономическо присъствие в  България;
  • Бизнес гайд 2019 – трето поредно издание на Бизнес гайда, който е разработен в сътрудничество с Делойт България. Изданието има за цел да представи България, пред инвеститорите, които проявяват интерес към българския пазар, както и да даде полезна информация на тези, които от години живеят и работят в границите на страната;
  • Каталог на корпоративните споразумения – ново издание, което цели да засили връзката между членовете, както и да представи част от предимствата, от които могат да се възползват нашите членове.

По време на събитието Конфиндустрия България получи сертификат по стандарт ISO 20121 за Системи за устойчиво управление на събития, издаден от Рина България.  Специално, за да връчи сертификата в България пристигна пристигна Алесандро Ромеи, Директор на RINA за Европа, Близкия изток и Африка. Това е първият сертификат по стандарта издаден от RINA в България.
На коктейла присъстваха над 130 души, членове на Конфиндустрия България, представители на институциите и партньорски организации. За кетъринг се погрижи фирма Grand Foods, а виното беше любезно предоставено от  изба Edoardo Miroglio.

Събитието беше чудесен повод да се поздравим преди летните почивки. Ще Ви очакваме на следващите ни събития!