Летен коктейл и представяне на Бизнес гайд на Конфиндустрия България

%d0%bf%d0%be%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b0_%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%84%d0%b8%d0%bd%d0%b4%d1%83%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b8%d1%8f-%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f_%d0%ba%d0%be%d0%ba%d1%82%d0%b5

На 13 юли се проведе Летният коктейл и представяне на Бизнес гайд на Конфиндустрия България.

На събитието участваха над сто души, измежду членове, представители на Система Италия, на български институционални и двустранните асоциации в страната.

Вечерта беше открита с поздравителни адреси от Председателя Роберто Санторели, Заместник-ръководителя на мисията на италианското посолство в София, Франческо Калдероли и Бойко Таков, Изпълнителен директор на Изпълнителна агенция за МСП. Директорът, Мила Ненова, представи петото издание на Бизнес гайда на Кофиндустрия България, което и тази година ще бъде в дигитален формат. Можете да изтеглите гайда от нашия  уебсайт. В края на официалната част бяха представени новите фирми-членове от 2020 и 2021 година. Новите фирми, които присъстваха на събитието имаха възможност да представят на кратко своята дейност.

Събитието продължи с нетуоркинг, който се проведе в приятна и оживена обстановка, съпроводена с музика на живо.

Специални благодарности на спонсорите на събитието: Alias Group, Edoardo Miroglio и Захарни заводи.

banner-sponsor-annuali-2021_new