Коледна вечеря на Конфиндустрия България

sliven3

На 12 декември, в Кулинарна академия HRC, се проведе Коледната вечеря на Конфиндустрия България. Събитието бе чудесен повод за членовете на Сдружението да се поздравят преди празниците. На вечерята присъстваха Председателят Мария Луиза Мерони, голяма част от членовете на Генералния съвет, Директорът Мила Ненова и над 80 представители на фирми – членове. Събитието уважиха и Н.Пр. Стефано Балди, Посланик на Италия в София, Н.Пр. Алберто Труеба, Посланик на Аржентина, г-жа Мария Моника Анабалдис от Конфиндустрия, Директорът на Италианската търговска агенция (ICE) Алесандра Капобианко и Директорът на Италианския културен институт на София Луиджина Педи.

Виното за вечерята беше предоставено от Edoardo Miroglio. Проведе се и вече традиционната благотворителна томбола, а наградите бяха предоставени от фирмите-членове: MyTech, Christian of Roma, Oптики Leonardo, Rosta Balkani, Espresso Caffè, The Point Entertainment, SIAD Bulgaria, Rigoni di Asiago, Tenuta Carretta, Магазин Puglia и ресторант Talents. Бяха събрани  3000 лева, които ще бъдат използвани за реализиране на университетска стипендия за български младеж от семейство в затруднено финансово положение.