Коледна вечеря на Конфиндустрия България

festeggiamo-insie-la-fine-di-questo-anno-scolastico-1

На 11 декември, в NEBO Restaurant & Bar се проведе Коледната вечеря на Конфиндустрия България.

Събитието беше чудесен повод да разменим пожелания и да се поздравим преди коледните празници. На вечерята присъстваха Председателят на Мария Луиза Мерони, почти всички членове на Генералния съвет, Директорът на Сдружението и над 80 членове. Участие взеха и представители на Система Италия: Н.Пр. Стефано Балди, Посланик на Италия в София и Франческо Калдероли, Зам.ръководител на мисията, Алесандра Капобианко, Директор на ИЧЕ, Верена Витур, Директор на Италиански културен институт в София и Теодора Иванова, Зам. Генерален секретар на Италианска търговска камара в България.

По време на вечерята бяха връчени официално стипендиите на студентите спечелили конкурса обявен след миналогодишната коледна вечеря, Виктор Николов и Преслава Димитрова.

В края на вечерта се проведе традиционната благотворителна томбола на Конфиндустрия България. Бихме искали да благодарим на нашите членове и партньори, които осигуриха наградите: Дорина Добрева, Alitalia, Assist , Park Boby&Kelly, Christian of Roma, FPI Hotels & Resorts, Glushnik Vineyards, La Rocca – италиански ресторант и пицария, Le Petit Quché, Mytech Moto-Accessories, Caffè Milani, Novotel Sofia, Rosta Balkani HR, Santorelli, Gruppo SIAD, Tenuta Carretta e Zornitza Family Estate Relais & Châteaux GR. Със събраните средства ще бъде подпомогнат проект свързан със средното образование.