Уебинар „Бизнес профил в LinkedIn“

На 19 октомври се проведе уебинарът на Конфиндустрия България  „ Бизнес профил в LinkedIn“. Събитието се проведе в сътрудничество с нашия член GI GROUP  и с лектор Федерико Поро. Работният език беше английски.
Уебинарът се фокусира върху най-добрия начин за използване на LinkedIn, дигиталната платформа, посветена на бизнеса и на пазара на труда. Федерико Поро представи практически съвети за правилното използване на социалната мрежа, с цел повишаване на корпоративния имидж видимостта.
Особено внимание беше обърнато на правилното управление на личните профили, които са основно средство за имиджа на компанията, защото тези, които заемат административни и ръководни длъжности в компанията имат много голяма видимост. Оптимизирането на управлението на профила Ви позволява да увеличите видимостта му, извличайки максимални ползи от платформата, като подобряване на комуникацията с останалите притежатели на акаунти в социалната мрежа и подобряването на корпоративния имидж.

Презентацията от събитието е налична ТУК.

Запис на уебинара можете да видите на следния ЛИНК.