Pacchetti sponsor 2020

aggiungi-un-sottotitolo

Уважаеми членове,

през месец април 2020 година нашето Сдружение ще навърши 20 години. Преди 20 години група италиански предприемачи поставиха началото на това, което сме сега – двустранна предприемаческа асоциация, която гордо представя италианското предприемачество в страната и заема важна позиция пред местните и регионални институции. 2020 година ще бъде специална и празнична за нас, но с фокус върху изпълнението на мисията ни за засилване на предприемаческото и институционално присъствие в страната и за по-голяма видимост, както в регионален, така и в европейски контекст. Към днешна дата можем да кажем, че в резултат на работата, извършена през тези 20 години, сме постигнали добро позициониране, което ни дава възможност да споделяме възможности за видимост и с нашите членове.

През следващата година ще предоставим многобройни възможностите за видимост, насочени към разнообразна аудитория. За да се възползвате по-най подходящия за Вас начин, ние предлагаме различни пакети за спонсорство. На линка по-долу можете да видите трите основни пакета, както и възможностите за спонсориране на отделните събития през цялата година. Надяваме се, че по тозиначин ще дадем възможност на повече фирми да участват.

Можете да видите спонсорските пакети на следния линк:
линк:Спонсорски пакети

Благодарим на всички фирми, които ни оказаха голямо доверие, ставайкиподдръжници и спонсори през изминалите годините.

Оставаме на Ваше разположение за допълнителна информация.
С уважение,
Секретариат