Екип

Мила НЕНОВА – ДиректорМила НЕНОВА

Родена в Пловдив, с българо-италиански произход, завършила Право в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. С богат трудов опит в дружества и институции като: Делойт и Туш България, Посолство на Великобритания в София и Група Миролио АД в Централата в гр. Алба (Кунео), където в продължение на 8 години работи като Мениджър Човешки ресурси. Специализира в Управление, Човешки ресурси и Индустриални отношения.

Мариела ПАНЕВА – Мениджър Връзки с обществеността и МаркетингМариела ПАНЕВА  – Мениджър Връзки с обществеността и Маркетинг

Родена в София, завършва Италианска филология и магистратура Управление на информационните ресурси към СУ “Св. Климент Охридски”, с натрупан повече от 10 годишен опит в работата с италианския бизнес в страната.

Ева АНГЕЛОВА – Ръководител организиране на събитияЕва АНГЕЛОВА – Ръководител организиране на събития

Родена в София, завършва Политически науки и Международни отношения в Католическия университет “Сакро Куоре” в Милано. Работила е в сферата на търговията, а от м. януари 2013 г. е част от екипа на Конфиндустрия България.

Джакомо КИАРОЛА – Специалист комуникацияДжакомо КИАРОЛА - Мениджър комуникация

Роден в гр. Череа, провинция Верона, завършва тригодишна степен на висше образование със специалност Международни и дипломатически науки към Университета в Триест и специализация Middle Eastern Studies към Католическия университет в Милано. Има опит в чужбина, свързан с обучение и работа. В екипа на Конфиндустрия България от месец март 2021 г.