Общо събрание на Конфиндустрия България – 25 ноември 2015

На 25 ноември 2015г. в София Хотел Балкан се проведе XV Общо събрание на Конфиндустрия България под надслов „Истории за Иновации между България и Италия”, по време на което се проведе гласуване за Председател и Заместник-председатели на Сдружението.

След гласуване, Пиетро Луиджи Гиа бе преизбран за Председател с 155 гласа, от общо 157 гласували, а Пламен Дилков, Мария Луиза Мерони и Луиджи Салвадори бяха преизбрани за Заместник-председатели.

Събранието се проведе в две части: открита, която бе предназначена освен за всички фирми-членове, за партньорите, институциите и представители на италианската, българска и международна предприемаческа общност, както и закрита част, запазена за фирмите-членове. По време на откритата част се изказаха Председателят на Конфиндустрия България Пиетро Луиджи Гиа., Шарже д’афер а.и. на дипломатическата мисията в посолството на Италия в България Емануеле Полио, Заместник министър-председателят по демографската и социалната политика и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин, Директорът на Отдел Иновации и Образование на Конфиндустрия Андреа Байрати и основателят и главен изпълнителен директор на Уолтопия Ивайло Пенчев. Публичната част бе закрита с видео съобщение на Евродепутата Ева Паунова.

Закритата част бе възможност, освен за гласуване за Председател и Заместник-председатели на Конфиндустрия България, така и за дискусии по важни за Сдружението теми като одобрение на ГФО 2014г., гласуване на изменения в статута и въпроси, отнасящи се до дейността на Сдружението.

По-долу са налични Програма и Дневен ред на Събранието.

Програма Общо Събрание 25.11.15

Дневен ред Общо събрание