Общо събрание 2016

На 19 май т.г. се проведе шестнадесетото Общо събрание на Конфиндустрия България. Събранието се проведе в Пловдив, в хотел Империал. Събитието бе открито от Председателя на Конфиндустрия България Пиетро Луиджи Гиа, от Посланика на Италия в България Марко Контичели и от кмета на Пловдив Иван Тотев.

По време на закритата сесия на събранието бяха одобрени ГФО 2015, новия устав на Конфиндустрия България и се проведе гласуване за избиране на членове на Управителния съвет, на Арбитражната колегия и на Колегията на счетоводните ревизори.

Въз основа на резултатите от гласуването, Управителният съвет на Конфиндустрия България, сега наричан Генерален съвет в съответствие с новия устав, е съставен от: Алдо Андреони, Масимо Бонато и Роберто Санторели, представляващи големите предприятия, Сандро Джинети, Иво Иванов, Мария Луиза Мерони и Доменико Санкрика за средните предприятия и Георги Бебечев, Джузепе Де Франческо, Пламен Дилков, Франческо Пиколо и Кирил Савов за малките предприятия.

В Колегията на счетоводните ревизори са избрани Франко Фратини, Джовани Леоне и Иван Паличев, докато в Арбитражната колегия, с 6 членове от тази година, ще бъдат Аурелио Донати, Ренцо Мартинели, Марко Медичи, Франко Морино, Даниеле Паван и Антонио Таркуинио.

Документи

Дневен ред_ОС2016