Презентация на събитието CONNEXT

connext

На 12 декември, срядав Международния Бизнес Център на УниКредит Булбанк, в гр. София, се проведе презентация на събитието Connext – среща на бизнеса, новите технологии и дигитализацията, която ще се проведе в Милано на 7 и 8 февруари 2019. Представянето направи г-жа Анибалдис, специален представител на Конфиндустрия Италия. Connext е не само изложение на бизнеса, то включва предварително организирани и целеви В2В, конференции, тематични семинари, workshop и speed pitching. Събитието има за цел да бъде платформа за нови контакти, обмяна на идеи и икономически растеж за италианските и международните фирми, които ще вземат участие.

В презентацията участваха и Н.Пр. Стефано Балди, Посланик на Италия в София, Председателят Мария Луиза Мерони, Директорът на Междуснародния Бизнес Център на Уникредит Булбанк Емилиано Стайнфл. На събитието присъстваха Директорът на Конфиндустрия България, Мила Ненова, Директорът на Италианската търговска агенция (ICE) Алесандра Капобианко, представители на БТТП, БСК, КРИБ, както и на браншови асоциации и двустранни търговски камари.

Събитието Connext е първият форум за индустриално партньорството, организиран от Конфиндустрия, в сътрудничество с Assolombarda.  Иновативно изложение, на което италиански и чуждестранни фирми ще могат да представят своята дейност и да обменят идеи.  Във форумът ще вземат участие компании от Италия, Германия, Мароко, както от страните на Балканите и Източна Европа.

Във форума, на 7 и 8 февруари 2019 г. в Милано, могат да участват, както фирми – членове на Конфиндустрия България, така и външни български фирми.

На линковете по-долу можете да видите презентации на CONNEXT  на български и английски език.

Презентация БГ

Презентация ENG