22 издание на Благотворителния базар

В неделя, 4 декември, в Интер Експо център София, се проведе 22-рото издание на ежегодния Благотворителен базар, организиран от Международния Женски клуб в София (IWC). Благотворителният базар представлява важно благотворително събитие с участието на международната общност в България, което осигурява подкрепа посредством дарения за хората в неравностойно положение в страната.

На Базара имаше 80 щанда, представляващи 60 страни, асоцииации и местни организации. И тази година бе отбелязано голямо присъствие на посетители и доброволци. Италианският щанд, който се класира сред първите пет по събрани средства – над 30 хил. лева, от които 16 722,41 бяха събрани в неделя, с продажбата на хранителни и други продукти, предино от Италия, дарени от участващите фирми. Останалите 14 хил. лева бяха събрани от дарения.

Благодарим на организаторите, на фирмите и на доброволците, които посредством участието си и приноса си, превърнаха събитието в голям успех.

Информираме Ви, че все е възможно да бъдат направени парични дарения на следната банкова сметка:

Charity Foundation of the International Women’s Club of Sofia; I D 131254108

Societe Generale Express Bank, Sofia