Каталог УСЛУГИ и СПОРАЗУМЕНИЯ

Човешки ресурси

Конфиндустрия България Услуги и нейните фирми-партньори, специализирани в сферата на Човешките ресурси, предлага на преференциални цени за членове услуги за подбор на персонал, за тийм билдинг (Теам Building), за комуникация и управление на конфликтите, за pазрешаване на проблеми и т.н.

corso-di-coaching_odmg_erikson_confindustriabulgaria_

Описание на услугата:

Фирма OD&M Consulting, част от GI Group и член на Конфиндустрия България, предлага преференциални цени на членовете на Сдружението при записване за професионален коучинг курс. Това е деветото издание на „Изкуството и науката в Коучинга“, който се организира от OD&M и International Erickson College. Обучението се провежда от с участието на международен екип от лектори.

International Erickson College е създаден през 1980 г. и е акредитиран от Международната Коучинг Федерация. През обучителните му курсове са преминали над 15 хиляди студента, от над 60 страни, а към момента се провеждат курсове в 36 страни, в 70 града. Школата на OD&M Consulting и International Erickson College е единствената по рода си в страната и е пионер в предлагането на качествено обучение,  през нея са преминали над 200 души, които след това са развили на практика получените знания.
Първият модул от курса ще започне на 18 май.
За повече информация можете да се свържете с екипа на Конфиндустрия България на имейл segreteria@confindustriabulgaria.bg или на тел. 00359 2 8901420.

За да видите контактите и детайлно описание на дейността на фирмата, разгледайте нейния профил. Пълна информация за услугата е достъпна само след регистрация с потребителско име и парола.

За всяка допълнителна информация може да се обърнете към нас на адрес desk_servizi@confindustriabulgaria.bg.

MILANESIO LABOR CONSULTANT LTD

GI GROUP EOOD