Извънредно Общо Събрание на Конфиндустрия България и Конференция „Дизайн и Устойчиво развитие“

bg-invito

На дата 1 март в Бизнес Център Вертиго бул. България 109 в гр. София ще се проведат две събития на Конфиндустрия България:

• От 11:00 часа ще се състои Извънредно Общо Събрание на Конфиндустрия България, на което ще бъдат предложени за гласуване промени в Устава и Правилника на Конфиндустрия България. Събранието се провежда при закрити врата и в него могат да участват само членове на Сдружението.
  • От 14:00 часа ще се състои Конференция „Дизайн и Устойчиво развитие“, която се провежда по повод II Ден на Италианския дизайн по света и се организира от Конфиндустрия България, съвместно с Посолството на Италия, Италианския културен институт, и с подкрепата на Главния архитект на София, арх. Здравко Здравков и Камара на Архитектите в България.
  • Събитието е посветено на високите италиански постижения в проектирането и дизайна, а основен лектор ще бъде международният виртуоз в архитектурата, арх. Максимилиано Фуксас.

Поканени са всички фирми, работещи в сферата на архитектурата и дизайна. Не е предвидена такса за участие, достатъчна е регистрация на  имейл адрес segreteria@confindustriabulgaria.bg, не по-късно от 26 февруари, понеделник. Работните езици на събитието са български и италиански, като е осигурен симултанен превод.