VIII Издание на Ден на МСП – Да се индустриализираме

banner_home-sito-web_pmiday_confindustria-bulgaria_2017_4

Тази година Конфиндустрия България ще участва за трети път в Деня на МСП. Събитието, инициатива на Пикола Индустрия Конфиндустрия, отваря вратите на малките и средните предприятия за фирмени посещения и срещи за ученици и преподаватели. Тази година ще се проведе осмото издание, предвидено за дата 17 ноември. Това е инициатива, която посредством пряк опит спомага за разпространение на знанията относно производствените дейности в предприятията и ежедневно полаганите от тях усилия, за да се развиват. Това е и начин да подкрепим фирмите в търсенето на персонал и в развитието на човешките ресурси.

Миналата година в инициативата участваха над 100 ученика от технически и професионални гимназии, които посетиха седем фирми-членове на Конфиндустрия България (в София, Пловдив, Пазарджик, Ботевград) от секторите: хотелиерство, енергетика, земеделие, застраховане и търговия. Освен Конфиндустрия България участие взеха и Конфиндустрия Албания и Конфиндустрия Сърбия.

Каним всички фирми-членове на участват в Деня на МСП и да бъдат домакини на учениците.

За да участват в Деня на МСП е необходимо фирмите да имат застраховка за посетители.

Фирмите-членове, които са заинтересовани, молим да изпратят имейл на segreteria@confindustriabulgaria.bg или да се обадят на 00359 2 45 00012 до петък, 13 октомври.