Форум „Възможности за растеж и развитие за фирмите: Европейски фондове и Дигитална комуникация“

В сряда, 25 октомври се проведе семинарът „Възможности за растеж и развитие за фирмите: Европейски фондове и Дигитална комуникация“, на който участваха предприемачи и представители на фирми-членове. Събитието, което бе посветено на различните възможности, които Европейските фондове предоставят и на новите стратегии за маркетинг, беше организирано от Конфиндустрия България в сътрудничество със Superficie8 – Soluzioni Creative per le Persone e le Organizzazioni, Tatics Human Evolution и GiS Transfer Center с модератор Заместник-председателя на Конфиндустрия България Джузепе Де Франческо. Отправна точка в семинара бяха презентациите на Франческа Фавия, експерт по европейски фондове, която показа различните видове „директни фондове“ и проектите „Interreg”, Цветелина Йоргова, която представи европейската мрежа в подкрепа на фирмите и иновациите, Йосиф Аврамов, Председател на съвета по иновации към БТПП, който представи възможностите за финансиране на start up, Анна Шаркова, експерт по европейски фондове и финансиране в УниКредит Булбанк, която представи инициативата „МСП –InnoFin” и Роберто Куатрачони, който презентира новите фирми на маркетинг и дигитално развитие на компаниите.