СЪБИТИЕ ЗА БИЗНЕС НЕТУЪРКИНГ В РИМ

banner-evento-roma

В Рим на 30 май, в сградата на Българското посолство в Рим се проведе събитие, посветено на Бизнес нетуъркинг и представяне на Международния център на УниКредит Булбанк в София.

Събитието бе организирано от УниКредит и УниКредит Булбанк, в сътрудничество с Българското посолство в Италия, Конфиндустрия България и Федермениджър Рим.

С поздравителен адрес към гостите се обърна Н.Пр. Посланик Марин Райков, Председателят на Федермениджър Рим и Председател на Регионалния съюз на мениджърите в индустрията в Лацио, Джакомо Гаргано и Джовани Форестиеро, Регионален Мениджър за Район централен на УниКредит. Последва изказване на Енрико Минити, Главен оперативен директор и заместник-председател на Управителния съвет на УниКредит Булбанк, който представи Международния център на УниКредит Булбанк, Камила Чонини Визани, Директор на Департамента по Интернационализация в Конфиндустрия и Мария Луиза Мерони, Председател на Конфиндустрия България.

Събитието завърши с нетуъркинг коктейл, което бе възможност за среща с бизнеса и дипломатическия елит в градината на посолството.