Конфиндустрия България Услуги

Конфиндустрия България Услуги (КБУ), най-новия клон на Конфиндустрия България, е създадена с цел да предложи пълна подкрепа на свойте фирми-членки още от стартовата им фаза, улеснявайки контактите и връзките им с българските институции и гарантирайки помощ във всички сектори. Услугите ще бъдат извършвани от екипа на Конфиндустрия България и в някой случай подпомагани благодарение на сътрудничеството с фирмите-членки.

Освен това, за да подкрепя своите членове в предприемаческата им дейност, Конфиндустрия България предлага пакет от споразумения в различни сектори.

Всички услуги и споразумения на сдружението са представени в Дигиталния Каталог на Конфиндустрия България.

Услугите и продуктите представени в настоящия каталог  могат да бъдат ползвани както от фирмите-членове на сдружението, така и от външни фирми. Посочени са само цените и отстъпките валидни за членове на сдружението и достъпни чрез запитване направено през офиса на Конфиндустрия България.

При нужда от информация относно услугите на Конфиндустрия България,

можете да се обърнете към Мариела Панева, Мениджър КБУ.

Catalogo CBS 2

За повече информация: