Конфиндустрия Източна Европа

logo-verticale-trasparente

Конфиндустрия Източна Европа е федерацията на асоциациите на италиански предприятия на Балканите, учредена на 13 октомври 2010 г., с цел да се направи италианското икономическо присъствие в този регион по-последователно, цялостно и ефикасно.

Конфиндустрия Източна Европа обединява:

КОНФИНДУСТРИЯ БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

КОНФИНДУСТРИЯ БЪЛГАРИЯ

КОНФИНДУСТРИЯ РУМЪНИЯ

СИСТЕМА – Форум за икономическо развитие между Италия и Сърбия

В своята цялост асоциацията обединява повече от 1000 италиански предприятия, които са решили да работят и да развиват икономическата си дейност в балканския регион.

В момента Конфиндустрия Балкани се занимава с процеса на засилване на мрежата от асоциации, които я съставляват и с едно своевременно разширяване на региона, свързан с процеса. През 2012 г. Конфиндустрия България трябва да покрие нови възможности със силно италианско предприемчаско присъствие: Албания, Хърватия и Молдова.

Посредством Конфиндустрия Балкани е възможно да се използват услугите – еднородни и стандартизирани – на отделните национални асоциации за цялостна и пълна подкрепа при влизането им в балканския регион.

За да разгледате картата с услуги (на италиански език) и да откриете предимствата от това да бъдете част от системата на Конфиндустрия Балкани, кликнете на линка по-долу:

Carta-dei-Servizi-Confindustria-Balcani-per-gli-associati1

Линк към сайта на Конфиндустрия Балкани: www.confindustriabalcani.it