Екип

Мила НЕНОВА – ДиректорМила НЕНОВА

Родена в Пловдив, с българо-италиански произход, завършила Право в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. С богат трудов опит, благодарение на позиции заемани в дружества и институции като: Делойт и Туш България, Посолство на Великобритания в София и Група Миролио АД в Централата в гр. Алба (Кунео), Италия, където в продължение на 8 години работи като Мениджър Човешки ресурси. Специализирана в Управление, Човешки ресурси и Индустриални отношения.

Мариела ПАНЕВА – Ръководител външни отношения, комуникация и събитияМариела ПАНЕВА  – Ръководител външни отношения, комуникация и събития

Родена в София, завършва Италианска филология и магистратура Управление на информационните ресурси към СУ “Св. Климент Охридски”.

Ева АНГЕЛОВА – Ръководител организиране на събитияЕва АНГЕЛОВА – Ръководител организиране на събития

Родена в София, завършва Политически науки и Международни отношения в Католическия университет “Сакро Куоре” в Милано. Работила е в сферата на търговията, а от м. януари 2013 г. е част от екипа на Конфиндустрия България.

Алесандро КАТЕНАЦИ – Ръководител Отдел икономически проучванияАлесандро КАТЕНАЦИ

Роден в Грац (Австрия), получава магистърска степен по Политически науки от Католическия университет в Милано. Част от обучението му преминава в Санкт Петербург, където придобива и работен опит.

Яна ПЕНЧЕВА – СекретариатYana PENCHEVA

Родена в Стара Загора. Завършва Хуманитарна гимназия „Св.св.Кирил и Методий” във Велико Търново, след което учи Социология в СУ “Св. Климент Охридски”.

Леонардо КАРДЕЛА – СтажантЛеонардо КАРДЕЛА - Стажант

Роден в Рим, в момента завършва Магистърска степен по Управление, финански и контрол в Университета ЛУИСС Гуидо Карли в Рим. Завършва бакалавърска степен по Икономика и мениджмънт в същия университет.