Общо събрание на Конфиндустрия Източна Европа – Конференция „Конфиндустрия Източна Европа – Двигател за развитие“

assemblea-generale-cee-1

Във вторник, 21 ноември в Хотел Хилтън София се проведе Общо събрание на Конфиндустрия Източна Европа и Международна конференция„Конфиндустрия Източна Европа – двигател на развитие“. Форумът се фокусира върху: проекти за интернационализация на системата Конфиндустрия, ролята на асоциациите и на Конфиндустрия на територията на страната за нейното развитие, значението на изграждането на система отвъд границите на Италия, организираната комуникация и какви възможности Конфиндустрия Източна Европа може да предостави на своите членове.

На конференцията присъства като специален гост Председателят на Конфиндустрия Винченцо Боча, а с изказвания участваха: Александър Манолев, Заместник-министър на икономиката, Н. Пр. Стефано Балди, Посланик на Италия в София, Мауро Мария Ангелини, Председател на Конфиндустрия Източна Европа и Конфиндустрия Румъния, Мария Луиза Мерони, Председател на Конфиндустрия България, Едоардо Гароне, Председател на Техническа група по интернационализация на асоциациите към Конфиндустрия, Стамен Янев, Изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции, Енрико Минити, Главен оперативен директор на УниКредит Булбанк, Джулио Бертола, Отговорен за външните отношения на Конфиндустрия Източна Европа и Ренета Петкова, Представител на Делойт България.

Събитието приключи с нетуъркинг коктейл.